Bespaar honderden euro’s per maand met zonnepanelen!

Met de hoge energieprijzen is besparen op energie belangrijker dan ooit! Dit is dan ook een heel goed moment om zonnepanelen op je dak laten installeren. Het kan je honderden euro’s per maand opleveren.

Wat leveren zonnepanelen jou op?

De opbrengst van zonnepanelen wordt onder andere bepaald door het aantal zonnepanelen dat er op jouw dak geplaatst kunnen worden. Check met onze online dakchecker hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. Je ziet dan ook direct hoeveel jij kan gaan besparen op jouw energierekening.

Wat kosten zonnepanelen op jouw dak?

De kosten voor zonnepanelen hangt vooral af van het aantal zonnepanelen dat er op jouw dak passen en het type zonnepanelen. Je kan tegenwoordig ook zonnepanelen laten installeren zonder dat je vooraf een grote inverstering hoeft te doen, bijvoorbeeld door ze te huren of te leasen. Via zonnepanelen-centraal.nl kun je een gratis berekening laten doen, voor zowel huren als kopen. Start hier de gratis berekening.

Op basis van jouw postcode en huisnummer selecteren wij voor jou gekwalificeerde leveranciers met A-merken zonnepanelen, die bij jouw in de regio actief zijn.
Dat hoef je zelf dus al niet meer te doen.

Meer tips en weetjes